Trustly lån

Lån som betalas ut direkt via betalningsmetoden Trustly kallas ofta för Trustly-lån. Fördelarna med denna form av lån är att du får pengarna direkt på ditt konto efter att ansökan har blivit godkänd. Hela processen är smidig och modern där allting sker digitalt och via Bank-ID.

På denna sida kommer vi att lista och sortera alla långivare som ger så kallade Trustly-lån. Det gör att du enkelt kan gå vidare och slutföra din ansökan idag.

Trustly- lån vid obekväma tider

Den uteslutande största fördelen med att ansöka om ett lån med Trustly är möjligheten att få pengarna utbetala på obekväma tider som t.ex. helgen eller sena kvällar. Att en bank eller kreditgivare endast är kontaktbar under ordinarie ”bank-tider” kan känns föråldrat och ofta är de nyare banker som har anammat denna teknik.

Andra fördelar är t.ex. att allting är väldigt säkert och tryggt. Alla transaktioner godkänds av Bank-ID och du lämnar aldrig ut några betalningsuppgifter till banken. Trustly-lån fungerar som ett extra säkert steg.

lån med trustly för utbetalning

Vad är Trustly?

Trustly är en betalningsmetod som inte bara används för snabba utbetalningar utan även snabba köp. Många använder Trustly för att göra en direkt överföring mellan varandra, e-handelsplattformar eller andra marknadsplatser. Företaget grundades 2008 har har erbjudit säkra betalningar mellan företag och privatpersoner i snart 15 år. Just i skrivande stund står Trustly inför en börsnotering och blir allt mer välkänt i vårt samhälle.

Säkra lån med Trustly

Till skillnad från andra metoder för att få dina låna pengar utbetalda kräver inte Trustly några bankuppgifter. Allting verifieras med Bank-ID där du endast meddelar och väljer vilken bank du har. Av samma anledning går det endast att betala ut Trustly lån till de allra vanligaste storbankerna som Nordea, Swedbank, Handelsbanken och liknande.

Det innebär också i praktiken att du inte behöver komma ihåg eller skriva ner några kort, kreditkort eller bankuppgifter. Av den anledningen är det generellt en säkrare hantering utav in- och utbetalningarna.

Fördel lån med utbetalning från Trustly

I denna sektion kommer vi att fokusera på de fördelar med att låna med Trustly. På det stora hela är det hastigheten och överföringstiden som är bra. Men, det finns även andra fördelar som de mesta guider inte nämner eller har koll på. En av de främsta är utöver hastigheten då säkerheten. Trustly är kända för hög säkerhet genom Bank-ID.