Trustly lån

Lån som betalas ut direkt via betalningsmetoden Trustly kallas ofta för Trustly-lån. Fördelarna med denna form av lån är att du får pengarna direkt på ditt konto efter att ansökan har blivit godkänd. Hela processen är smidig och modern där allting sker digitalt och via Bank-ID.

På denna sida kommer vi att lista och sortera alla långivare som ger så kallade Trustly-lån. Det gör att du enkelt kan gå vidare och slutföra din ansökan idag.

Antal lån med Trustly: 12 st
Utbetalning: Dygnet runt
Extra kostnad: 0 kr
Utan UC: 6 st

Lån med Trustly


10 000 – 600 000 kr
2,95 – 29,95%
1 – 15 år
0 kr
Information
Ränta: 2,95 – 29,95%
Löptid: 1 – 15 år
Uppläggningsavgift: 0 kr
Krav
Ålder: 18 år
Inkomstkrav: 100.000 kr/år
Betalningsanmärkningar:
Långivaren

Lendo är en av Sveriges största låneförmedlare och har säkert inte gått någon obemärkt förbi de senaste åren. Man har funnits sedan 2007 och är idag en trogen och flitig tjänst. Men hur bra är Lendo egentligen? Läs vår recension och omdöme.

Besök webbplats →


1000 – 50 000 kr
4,9 – 19,90 %
Flexibel
0 kr
Information
Ränta: 4,9 – 19,90 %
Löptid: Flexibel
Uppläggningsavgift: 0 kr
Krav
Ålder: 20 år
Inkomstkrav: Deklarerad inkomst
Betalningsanmärkningar:
Långivaren

Northmill Bank är en långivare som erbjuder klassiska bankkonton, sparkonto och kontokrediter. De är ett modernt alternativ till de klassiska bankerna med en schysst och snygg app. Läs gärna hela vår recension och hitta omdöme vad andra tycker om Northmill Bank.

Besök webbplats →


3000 – 30 000 kr
27,95%
1 – 12 mån
0 kr
Information
Ränta: 27,95%
Löptid: 1 – 12 mån
Uppläggningsavgift: 0 kr
Krav
Ålder:
Inkomstkrav:
Betalningsanmärkningar:
Långivaren

Brixo är en lånegivare med flexibla återbetalningsvillkor mellan 3000 till 30 000 kr. Utbetalningen sker oftast samma dag och generellt har de goda omdömen och betyg från kunder.

Besök webbplats →

lån med trustly för utbetalning

Trustly- lån vid obekväma tider

Den uteslutande största fördelen med att ansöka om ett lån med Trustly är möjligheten att få pengarna utbetala på obekväma tider som t.ex. helgen eller sena kvällar. Att en bank eller kreditgivare endast är kontaktbar under ordinarie ”bank-tider” kan känns föråldrat och ofta är de nyare banker som har anammat denna teknik.

Andra fördelar är t.ex. att allting är väldigt säkert och tryggt. Alla transaktioner godkänds av Bank-ID och du lämnar aldrig ut några betalningsuppgifter till banken. Trustly-lån fungerar som ett extra säkert steg.

Vad är Trustly?

Trustly är en betalningsmetod som inte bara används för snabba utbetalningar utan även snabba köp. Många använder Trustly för att göra en direkt överföring mellan varandra, e-handelsplattformar eller andra marknadsplatser. Företaget grundades 2008 har har erbjudit säkra betalningar mellan företag och privatpersoner i snart 15 år.

Fakta om Trustly:

Grundat: 2008
Omsättning: 2,201 miljarder SEK
Antal anställda: 500+


Säkra lån med Trustly

Till skillnad från andra metoder för att få dina låna pengar utbetalda kräver inte Trustly några bankuppgifter. Allting verifieras med Bank-ID där du endast meddelar och väljer vilken bank du har. Av samma anledning går det endast att betala ut Trustly lån till de allra vanligaste storbankerna som Nordea, Swedbank, Handelsbanken och liknande.

Det innebär också i praktiken att du inte behöver komma ihåg eller skriva ner några kort, kreditkort eller bankuppgifter. Av den anledningen är det generellt en säkrare hantering utav in- och utbetalningarna.

trustly lån ger ökad säkerhet illustration

Fördel lån med utbetalning från Trustly

I denna sektion kommer vi att fokusera på de fördelar med att låna med Trustly. På det stora hela är det hastigheten och överföringstiden som är bra. Men, det finns även andra fördelar som de mesta guider inte nämner eller har koll på. En av de främsta är utöver hastigheten då säkerheten. Trustly är kända för hög säkerhet genom Bank-ID.

Utbetalning på helger

En av de största fördelarna med att använda långivare som erbjuder utbetalning och lån med Trustly är utbetalning på helger. Det innebär att du kan genomföra en ansökan och inte behöver vänta tills de närmaste vardagarna.

Frågor och svar

Hur många långivare använder Trustly?

I vår senaste undersökning hittade vi 12 långivare som använder Trustly för utbetalning.

Går det att använda Trustly lån utan UC?

Ja, det finns långivare som erbjuder lån med Trustly utan UC.

Kan utbetalning ske dygnet runt (t.ex. natt och helg)?

Ja. Flera långivare kan genomföra utbetalningar dygnet runt så länge din ansökan är komplett och du påvisar det som behövs.