Lån med Bisnode

För dig som är intresserad av att låna utan UC finns det flera andra företag som gör kreditprövningar och beviljar lån med Bisnode. Vi kommer i denna artikel förklara vad Bisnode är, hur du ansöker och vilka andra bra saker du kan behöva tänka på.

Utbudet innefattar ofta smslån, även kallad snabba lån, med låga belopp, snabba återbetalningstider och höga räntor.

Antal Bisnode lån: 2 st
Lägsta belopp: 2000 kr
Högsta belopp: 70 000 kr
Ränta fr: 25,95%

Låna pengar med Bisnode hos


3000 – 30 000 kr
27,95%
1 – 12 mån
0 kr
Information
Ränta: 27,95%
Löptid: 1 – 12 mån
Uppläggningsavgift: 0 kr
Krav
Ålder:
Inkomstkrav:
Betalningsanmärkningar:
Långivaren

Brixo är en lånegivare med flexibla återbetalningsvillkor mellan 3000 till 30 000 kr. Utbetalningen sker oftast samma dag och generellt har de goda omdömen och betyg från kunder.

Besök webbplats →


2000 – 70 000 kr
40,25 – 129,59 %
6 mån
0 kr
X Det här är en högkostnadskredit
Information
Ränta: 40,25 – 129,59 %
Löptid: 6 mån
Uppläggningsavgift: 0 kr
Krav
Ålder:
Inkomstkrav:
Betalningsanmärkningar:
Långivaren

Lumify erbjuder lån med kort återbetalningstid. Deras fokus är att kunna erbjuda snabba beslut, bekväma registreringar och att vara tillgängliga dygnet runt.

Besök webbplats →

X Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
lån med bisnode illustration

Lån via Bisnode

Att ta ett lån via Bisnode som kreditprövningsföretag är mycket enkelt. Ansökan fungera exakt likadant som oavsett vilket typ av lån du ansöker om, men att din kreditupplysning går via Bisnode. Precis som alltid när du önskar låna pengar snabbt behöver du ha alla uppgifter redo och uppfylla de krav som kreditgivarna ställer.

De uppgifter du behöver förbereda är det önskade lånebeloppet, ditt personnummer och kontaktuppgifter samt ett telefonnummer. Utöver det kommer du att behöva fylla i dina bankuppgifter, vilket innebär att du behöver ha kontonummer och/eller clearing.

Kraven för att bli godkänt ett lån med Bisnode varierar men i grund och botten behöver du vara 18 år och ha en betalningsförmåga. Betalningsförmågan bevisas genom deklarerad inkomst eller andra tillgångar.

Steg för steg – Låna med Bisnode

Genom att bestämma dig för vilket belopp du önskar att låna har du tagit ett bra första steg. De andra stegen är relativt enkla och bör vara klara inom loppet av några minuter. Vi kommer i denna sektion tydlig förklara hur du, steg för steg, går vidare och genomför en ansökan om ett lån som använder Bisnode.

1. Välj lån i listan

I listan över har vi tagit me de långivare som använder Bisnode istället för andra företag för kreditprövning.

Välj ett som passar din låneintervall och verkar ha en indikation på ränta som också passar dig.

2. Fyll i dina uppgifter

Efter att ha klickat dig vidare från vår sida till önskad bank/kreditgivare kommer du att behöva fylla i dina uppgifter. Det är mycket enkelt och bör vara klart på några minuter om du har allting redo.

3. Utbetalning

Klart! Om din ansökan och prövning blev godkänd via Bisnode kommer kreditgivaren att betala ut dina pengar inom loppet av ett par timmar. Det finns vissa som även gör detta på helger och kvällar.

Exempel: lån med Bisnode

Långivare som använder Bisnode.

  1. Brixo – Upp till 30 000 kr
  2. Lumify – Upp till 70 000 kr

Om din fråga gäller företagslån med Bisnode listas det inte i listan över utan på vår separata landningssida.

Fördelar lån med Bisnode

Fördelarna med att låna via Bisnode är flera. Många av våra besökare väljer att ansöka via kreditgivare som använder Bisnode för att de inte vill ha fler belastningar i UC. UC är det mest använda kreditprövaren i vårt samhälle och genom att ha för höga belastningar kan det påverka andra krediter och lån.

Ytterligare en fördel är att om du tidigare haft en ansträngd ekonomi och dålig kreditvärdighet kan via Bisnode få en ny chans till bedömning. De tar inte alltid tidigare anmärkningar hos andra företag i åtanke. Givetvis kollar de på din totala betalningsförmåga.

Frågor

Hur stora är lån med Bisnode?

Kreditgivare som använder Bisnode erbjuder ofta lån mellan 5000 kr upp till 300 000 kr. Det kan däremot komma att skilja något åt mellan aktörerna.

Finns det snabblån med Bisnode?

Ja! Flera så kallade snabblån erbjuder Bisnode som kreditupplysningsföretag.

Är det svårt att komma igång?

Nej! Att ansöka tar bara några minuter dirket via respektive kreditgivares webbplats.

Vad är Bisnode?

Bisnode har funnits sedan 1989 men har sin rötter längre tillbaka än så. Allting började som en affärskatalog och utvecklades sedan till mer affärsinformation av svenska företag. Idag finns Bisnode på över 19 marknader och är en av de vanligaste tjänsterna för att ta smartare affärsbeslut.

Som en del i att ta dessa smartare beslut samlar de in information och bedömer kreditvärdigheten hos kunder till svenska företag. Det är exakt denna process som går igång när du ansöker om ett lån med Bisnode. Kreditgivaren får då underlag för att göra en bedömning om du har rätt till ett lån, eller inte.

Konkurrenterna till Bisnode är bland annat UC och Creditsafe. Du hittar kan även läsa mer om att ta lån med Creditsafe. Oavsett vilken av aktörerna som används för när du ansöker om ett lån är egentligen inte allt för relevant, då det i grund och boten handlar om att göra en bedömning.