Företagslån med Bisnode

Behöver ditt företag ett företagslån med Bisnode? Välkommen till rätt ställe. Pynta.se har valt ut de företagslånen utan UC med Bisnode. Allt för att du enklare ska kunna hitta rätt direkt i djungeln av lånegivare, förmedlare och andra mellanhänder. Samtliga alternativ listade hos oss har godkända tillstånd och har förutom Bisnode även andra metoder för verifiering, dock utan UC.

Företagslån med Bisnode 2024


1000 – 50 000 kr
4,9 – 19,90 %
Flexibel
0 kr
Information
Ränta: 4,9 – 19,90 %
Löptid: Flexibel
Uppläggningsavgift: 0 kr
Krav
Ålder: 20 år
Inkomstkrav: Deklarerad inkomst
Betalningsanmärkningar:
Långivaren

Northmill Bank är en långivare som erbjuder klassiska bankkonton, sparkonto och kontokrediter. De är ett modernt alternativ till de klassiska bankerna med en schysst och snygg app. Läs gärna hela vår recension och hitta omdöme vad andra tycker om Northmill Bank.

Besök webbplats →

Vad är ett företagslån med Bisnode?

Bisnode till att börja med är att upplysningsföretag som hjälper långivare att kontrollera hur vidare ett företags har en betalningsförmåga eller inte. De hjälper till med att riskbedöma den kredit som planerar att ställa ut mot den juridiska personen.

Företagslån är precis som det låter ett lån för företag. Kombinationen blir företagslån med Bisnode som innebär att långivare använder Bisnode för att bedöma din och ditt företags ansökan.

Så väljer du företagslån med Bisnode

Det är egentligen inte speciellt svårt att välja ett företagslån med Bisnode – börja med att kolla i vår lista över. Vi har gjort det hela väldigt enkelt för dig och strukturerat ut de viktiga element och datapunkter från respektive långivare på ett och samma ställe. I den bästa världen behöver du bara genom en enkel överblick förstå respektive bolags skillnader och klicka dig vidare.

Om du vill ta den lite längre vägen och också förstå varje moment rekommenderar vi dig att kolla närmare på faktorerna nedan.

1. Lånebelopp

Lika viktigt som det är för privatperson som företag ska du inte låna för mycket. Kontrollera därför de olika bolagens låneintervall och att det stämmer med ditt behov.

2. Säkerhet

Oftast när ett företag lånar pengar kräver banken en säkerhet. Det kan vara i fastigheter, aktier eller andra tillgångar som ni samlat på er eller köpt genom åren.

Om du inte vill lämna en säkerhet på lånet kan det krävas att man går i personlig borgen. Och det innebär att du är personligen ansvarig för att skulden betalas tillbaka. Även här finns det alternativ som t.ex. företagslån utan borgen.