Snabblån

Snabblån är ett form av lån som beviljas snabbt. Ofta handlar det om mindre belopp mellan 1000 till 10 000 kronor. Det finns flera kreditgivare som kan låna ut pengar till dig snabbt, ofta inom loppet av några timmar. Vi kommer på denna sidan ge dig mer information om hur du kan jämföra och hitta bästa snabbtlånet 2022.

snabblån

Vad är snabblån?

Snabblån är vanligt lån för mindre belopp, kortare löptid och snabbare utbetalning. Vanligt belopp är mellan 1000 och 10 000 kronor och löptiden varierar mellan ett par dagar upp till 5 år. Det passar låntagare som snabbt kan återbetala det lånade beloppet.

Ansöka om snabblån är enkelt och går oftast på några minuter. Många väljer att jämföra ränta och olika villkor för att komma över vad man anser är det bästa snabblånet. Hos oss på Pynta.se går det att jämföra och se vilket som kan passa dig som låntagare bäst.

Fördelar med snabblån

Snabblån är en högkostnadskredit och kostnaden för lånet kan bli väldigt högt om det inte betalas tillbaka. För den som planerar att följa sin återbetalning och betala tillbaka lånet finns det flera fördelar i jämförelse med andra lån.

Beviljas enkelt

Snabblån beviljas i högre grad än andra lån då beloppen är lägre och risken mindre för kreditgivarna. En av de största anledningarna att låntagare vänder sig till kreditgivare som erbjuder snabblån är att de inte kan få lån via andra aktörer och privatlån.

Uppläggningsavgift

Ofta är det ingen uppläggningsuppgift då lånet är så pass lågt belopp. För mindre lån under 5000 kr kan den totala kostnaden per månad bli billigare till skillnad från ett privatlån.