Företagslån med decidas

Decidas är ett alternativ till att använda Upplysningscentralen för företagslån. Vi har på denna sida listat alla företagslån med Decidas innehållande information om lånebelopp, räntor och uppläggningsavgifter. Allt för att du enkelt ska kunna gå vidare och genomföra en ansökan.

Alla företagslån med decidas


1000 – 50 000 kr
4,9 – 19,90 %
Flexibel
0 kr
Information
Ränta: 4,9 – 19,90 %
Löptid: Flexibel
Uppläggningsavgift: 0 kr
Krav
Ålder: 20 år
Inkomstkrav: Deklarerad inkomst
Betalningsanmärkningar:
Långivaren

Northmill Bank är en långivare som erbjuder klassiska bankkonton, sparkonto och kontokrediter. De är ett modernt alternativ till de klassiska bankerna med en schysst och snygg app. Läs gärna hela vår recension och hitta omdöme vad andra tycker om Northmill Bank.

Besök webbplats →

För vilka företag passar Decidas?

Det finns inga begränsningar eller specifika företag som Decidas passar bättre eller mindre. Decidas gör en kreditupplysning på ert företag, vilket ökar säkerheten avsevärt för alla inblandade.

Din upplysning kommer spegla vilka möjligheter du har att ta lån och en bra upplysning kan du använda framöver i andra sammanhang. Oftast görs upplysningar på mindre aktiebolag eller enskilda firmor då större internationella bolag har etablerat material inför sin finansering.

Vilka företag kan ansöka om företagslån med Decidas?

När det kommer till vilka typer av företag som kan ansöka om denna typ av lån finns det inga begränsningar. Så länge du uppfyller långivarens generella krav är det fritt fram och det kommer inte vara Decidas som sätter stopp.

Företag som kan ansöka:

  • Enskild firma
  • Handelsbolag
  • Aktiebolag