Lån till bröstförstoring

Att få hjälp med lån till bröstoperation är inte någonting som vi skulle kalla svårt. Det finns faktiskt väldigt många olika möjligheter och många olika lånegivare att välja mellan. När det finns många lånegivare att välja mellan skapas det en bättre situation för dig som önskar lån till bröstförstorning, då du enkelt kan jämför och få flera schyssta förslag.

Lånetyp: Privatlån
Upp till: 600 000 kr
Vanligt: Ja
Avbetalning: Ja

Bröstförstorning på avbetalning hos


5.000 – 600.000 kr
2.95 – 29.00 %
1 – 20 år
0 kr
Information
Ränta: 2.95 – 29.00 %
Löptid: 1 – 20 år
Uppläggningsavgift: 0 kr
Krav
Ålder: 18 år
Inkomstkrav: 120.000 kr/år
Betalningsanmärkningar:
Långivaren

Enklare samlar och jämför lånegivare så att du får ett enkelt erbjudande med endast en kreditupplysning. Ansökan tar ungefär en minut och kundservicen är öppen varje dag mellan 09 och 21.

Besök webbplats →


5.000 – 600.000 kr
2.95 – 25.95 %
1 – 20 år
0 kr
Information
Ränta: 2.95 – 25.95 %
Löptid: 1 – 20 år
Uppläggningsavgift: 0 kr
Krav
Ålder: 18 år
Inkomstkrav: 100.000 kr/år
Betalningsanmärkningar:
Långivaren

Advisa är en av Sveriges största låneförmedlare – hos dem kan du enkelt jämföra alla lånegivare genom endast en ansökan. Du kommer att få konkreta låneförslag. Ingen ansökan är bindande.

Besök webbplats →


10 000 – 600 000 kr
2,95 – 29,95%
1 – 15 år
0 kr
Information
Ränta: 2,95 – 29,95%
Löptid: 1 – 15 år
Uppläggningsavgift: 0 kr
Krav
Ålder: 18 år
Inkomstkrav: 100.000 kr/år
Betalningsanmärkningar:
Långivaren

Lendo är en av Sveriges största låneförmedlare och har säkert inte gått någon obemärkt förbi de senaste åren. Man har funnits sedan 2007 och är idag en trogen och flitig tjänst. Men hur bra är Lendo egentligen? Läs vår recension och omdöme.

Besök webbplats →

Jämför lån till bröstoperation

Det finns en hel del olika banker och lånebolag som beviljar lån till plastikoperationer, det är ett som är säkert. Det finns både fördelar och nackdelar med detta beroende på i vilken situation du är i. Att ansöka om ett lån för att utföra en bröstoperation är enkelt och det är dessutom gratis att göra en ansökan. Det är väldigt vanligt att söka sig till möjligheter att finansiera sin bröstoperation. Vi vågar påstå att de flesta som utför bröstförstoring faktiskt gör det i form av ett lån istället för att betala allt från sina egna sparade pengar.

Avbetalning (löptid)

Innan du väljer vilken bank eller kreditgivare du vill ansöka hos kan du kontrollera löptiden. Det är den period innan lånet ska vara avbetalat. En kortare period innebär att du måste betala mer varje månad och en längre period innebär lägre belopp.

Däremot är det viktigt veta om att räntan räknas under en längre period vid längre avbetalning.

Ränta

En ränta på ett lån till bröstoperation varierar ofta mellan 3 – 30%. Allt har att göra med villkoren och hur din ekonomiska situation ser ut.

Ett smart tips för att få in flera alternativ på ränta är att använda en förmedlare som t.ex. Advisa, Enklare och Zmarta.

Lån till bröstoperation populärt

Vi kan se att de bara blir mer och mer populärt att finansiera sin bröstoperation med lånade pengar. Och det är framför allt skönhetsoperationer och plastikoperationer som många väljer att ta lån till. Här ovanför ser du en topplista med olika lån som passar bäst för just dig.

Låna via banken eller särskilda lånebolag

Du som privatperson har möjlighet att kolla med din egen bank om det finns möjlighet att ansöka om ett lån för din bröstoperation. Många tycker att det är ett tryggt alternativ att ta ett lån av den bank som man kanske har haft under väldigt många år. Det finns en slags skrämselfaktor med separata lånebolag där man är rädd att lånet ska vara väldigt dyrt eller i slutändan kosta dig mer pengar än du trodde på grund av den tickande räntan. Både dessa fall är korrekta, det kan ibland vara en väldigt bra idé att ta ett lån av sin bank, på samma sätt så kan det ibland sluta med att din egen bank erbjuder dig ett dyrare lån än olika separata kreditgivare som specialiserar sig på att erbjuda lån till just denna typ av operation.

Många kreditbolag erbjuder lån till bröstförstorning med bra upplägg som gör det enkelt för dig som kund att låna pengar till ett lågt pris. Det finns olika sorters lån där en vanlig variant är att du lånar pengar med en lång avbetalningstid och en hyfsat låg ränta. Det finns även lån där du får ett lån i princip räntefritt med kravet på att du ska betala tillbaka lånet under ganska kort tid. Anledningen till att många väljer att ansöka om ett lån till en bröstförstoring är av den enkla anledningen att man vill utföra operationen så fort som möjligt. Att spara ihop pengar till en bröstförstoring är något som kan ta väldigt lång tid.

Specialanpassade lån för bröstoperationer

Det finns låne-bolag som endast riktar sig till att erbjuda lån för plastikoperationer eller bröstoperationer. Många av dessa lån har förmåner där det kan ingå exempelvis en viss vårdgaranti när du utför din bröstoperation. När du inte har råd att betala en hel bröstoperation på en och samma gång men samtidigt önskar att du kunde genomgå en operation så fort som möjligt så kan det vara en väldigt bra idé att fundera om du ska skaffa hjälp med finansiering via en specialanpassad lånegivare som specialiserar sig på just bröstoperationer.

Jämför olika långivare

Som vi har nämnt har ovan finns det alltså väldigt många olika sätt att finansiera sin bröstoperation. Vi kommer här att samla de olika låne-alternativ som vi tycker håller bra villkor och erbjuder en bra ränta, eller ingen ränta alls! Vi råder dig att gå igenom de alternativ som vi tycker är de bästa på marknaden där du sedan kommer vidare och själv kan fylla i en låneansökan helt gratis för att sedan få ett låne-erbjudande av låne-bolaget om du uppfyller de krav som ställs på lånetagaren, alltså du.

Ränta vid lån till bröstförstoring

Man kan alltid tacka ja och nej till ett låne-erbjudande. Det är alltid bra att få en uppfattning om hur ett lån kan se ut och va de i slutändan kommer att kosta dig, med denna information kan du sedan överlägga med dig själv om du tycker att det är värt att ta ett lån för att utföra en bröstoperation. Det är aldrig bindande att genomgå en ansökan. Det är precis vad det låter som, du kommer att få ett erbjudande om du uppfyller de krav som ställs och du kan sedan överskåda detta och bestämma dig för om du ska gå vidare med erbjudandet eller inte.

Andra scenarion vid lån till bröstförstornig

Kanske har du sparat ihop en summa men saknar de sista tusenlapparna för att utföra din bröstoperation? Det finns även mindre lån som man kan ansöka om med väldigt låg ränta om återbetalningstiden är kort. Ju kortare återbetalningstid desto kortare ränta får du på ditt lån. Ett lån för lägre belopp med kortare avbetalningsperiod kallas ofta för snabblån.

I slutändan är det du som måste avgöra om du har råd att ta ett lån till en bröstoperation. Det kan vara lockande att ta ett lån för att göra sin efterlängtade bröstoperation, vi tycker det är viktigt att man noggrant går igenom lånets villkor och är medveten om hur mycket man måste betala varje månad samt vad som händer om du skulle tappa din inkomst eller ditt jobb. Många lån innehåller ett visst skydd mot inkomstbortfall. Vi råder dig att gå igenom de lånegivare vi tipsar dig om samt att jämföra de olika innehållet i de olika lånen gentemot vad det kommer att kosta dig att ta detta lån.

Att tänka på vid lån till bröstoperation

Att ta ett lån till en bröstoperation är väldigt enkelt. De allra flesta olika lånegivare har olika krav och regler för att du som privatperson ska kunna ta ett lån. Vanliga krav på kunden är att du ska tjäna ett visst belopp varje år samt att du inte ska ha betalningsanmärkningar eller något skuldsaldo hos Kronofogden. Det finns lånegivare som kan betala ut lån till bröstoperation trots att du har betalningsanmärkningar. Det man får tänka här är att i regel så blir ett lån väldigt mycket dyrare om det är så att du har en låg kreditvärdighet. Du kommer i slutändan att få betala mer för ditt lån än en person som har bra kreditvärdighet. Om du är medveten om detta och accepterar detta så är det inget hinder förutom att du kommer att få ett dyrare lån i slutändan än en person utan några tidigare skulder.

Vanliga funderingar

Kan jag verkligen låna till en bröstoperation?

Ja! Antingen kan du ta ett privatlån vid en bank för att genomföra din betalning utav operationen. Det finns även andra möjligheter till delbetalning och finansiering direkt på vissa kliniker.

Vad bör jag tänka på?

Tänk på att försöka hitta ett lån med så bra ränta som möjligt. Det kommer underlätta din avbetalning samt minimera den totala kostnaden för ditt lån. Andra viktiga saker att kolla på är t.ex. administrationsavgifter och uppläggsavgifter. Genom att använda en låneförmedlare slipper du dessa avgifter.

Är det vanligt att ta lån för bröstförstoring?

Ja! Majoriteten av alla ingrepp sker genom avbetalning via någon kreditgivare eller bank.

Vad kan det kosta att låna till bröstoperation?

Det finns en hel del olika banker med olika avbetalning och ränta.

Vilka krav måste uppfyllas för en låntagare?

Du måste minst ha fyllt 18år.