Lån med Valitive

Valitive är ett företag som genomför kreditupplysningar till grund för låneansökningar. Att ansöka om ett lån med Valitive påverkar inte din UC-score utan det genomförs en separat bedömning i deras egna system. Antalet lånegivare som använder Valitive är idag 1 st.

Jämför lån med Valitive


3000 – 30 000 kr
27,95%
1 – 12 mån
0 kr
Information
Ränta: 27,95%
Löptid: 1 – 12 mån
Uppläggningsavgift: 0 kr
Krav
Ålder:
Inkomstkrav:
Betalningsanmärkningar:
Långivaren

Brixo är en lånegivare med flexibla återbetalningsvillkor mellan 3000 till 30 000 kr. Utbetalningen sker oftast samma dag och generellt har de goda omdömen och betyg från kunder.

Besök webbplats →

Så fungerar Valitive

Valitive är ett svenskt aktiebolag (Valitive AB) som genomför kreditupplysningar på ett modernt vis. De grundades 2009 och hette tidigare Decidas. Deras syfte är att leverera färdiga bedömningar som avgör om det är en risk eller inte för kreditgivare att ge ut lån, krediter eller ta andra beslut som bygger på tillit.

Kreditupplysning

Upplysningen om genomförs av Valitive ger ett betyg från 0 till 100 hur lämplig du är för att bli godkänd till ett lån. Allt över 62 bedöms som kreditvärdig. Det som kontrolleras är din inkomst, eventuella anmärkningar och annat som är relevant för att bedöma helheten.