Lån med Safenode

Lån med Safenode är ett lån där förfrågan och prövningen inte går via Upplysningscentralen. Safenode är med andra ett ord ett alternativ till annars mer traditionella upplysningar. Att ansöka om ett lån via Safenode är enkelt och är ofta klart på ett par minuter. På denna sida har vi sammanställt alla långivare som använder metoden.

Lån med Safenode: 0 st
Alternativ utan UC: 3 st
Lägsta belopp: 1000 kr
Högsta belopp: 150 000 kr

Lista alla lån med Safenode


3000 – 30 000 kr
27,95%
1 – 12 mån
0 kr
Information
Ränta: 27,95%
Löptid: 1 – 12 mån
Uppläggningsavgift: 0 kr
Krav
Ålder:
Inkomstkrav:
Betalningsanmärkningar:
Långivaren

Brixo är en lånegivare med flexibla återbetalningsvillkor mellan 3000 till 30 000 kr. Utbetalningen sker oftast samma dag och generellt har de goda omdömen och betyg från kunder.

Besök webbplats →


2000 – 70 000 kr
40,25 – 129,59 %
6 mån
0 kr
X Det här är en högkostnadskredit
Information
Ränta: 40,25 – 129,59 %
Löptid: 6 mån
Uppläggningsavgift: 0 kr
Krav
Ålder:
Inkomstkrav:
Betalningsanmärkningar:
Långivaren

Lumify erbjuder lån med kort återbetalningstid. Deras fokus är att kunna erbjuda snabba beslut, bekväma registreringar och att vara tillgängliga dygnet runt.

Besök webbplats →

X Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

2000 – 5000 kr
39,5%
1 – 10 mån
865 kr
X Det här är en högkostnadskredit
Information
Ränta: 39,5%
Löptid: 1 – 10 mån
Uppläggningsavgift: 865 kr
Krav
Ålder: 18 – 75 år
Inkomstkrav: Inga krav
Betalningsanmärkningar:
Långivaren

Credifi.se erbjuder en konkurrensmässig kontokredit för lån mellan 2000 till 50 000 kr.

Besök webbplats →

X Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
lån med safenode illustration

Vad är Safenode?

Safenode är en uppstickare på den svenska kreditupplysningsmarknaden. Deras lösningar anses vara mer innovativa och flexibla än konkurrenterna. Företaget är registrerat i Stockholm under Safenode AB. En kreditupplysning från Safenode används ofta för att godkänna krediter, göra bakgrundskontroller och skapa andra underlag inom finansmarknaden.

För privatpersoner som önskar att ta ett snabblån eller privatlån är sannolikheten relativt stor att Safenode kontrollerar betalningsförmågan. Kreditgivare i sin tur använder detta som underlag och kan ge lån med Safenode.

Vad är Safenode lån?

Safenode lån är ett slang och mening som används till vardags för att beskriva ett lån som använder Safenode. Det är alltså ingen praktiskt skillnad på villkoren, räntan eller utförandet i förhållande till andra typer av lån.

Enda skillnaden är att Safenode används som upplysning istället för andra vanligt förekommande företag och kreditkontrollanter. Efter godkänd kontroll kommer ditt lån att betalas ut som vanligt, och samma krav på återbetalning ställs i framtiden.

Det är viktigt att du endast använder lån med Safenode när du har en betalningsförmåga och kan betala tillbaka. Att använda ett annat upplysningsföretag för att undgå normala kontroller är ett högst dåligt beslut.

Låna pengar med Safenode trots betalningsanmärkningar

Om du tidigare i ditt liv har fått betalningsanmärkningar kan det gå bra att låna pengar med Safenode trots detta. Anledningen är att det separata kreditupplysningsbolaget gör sin egen bedömning och inte alltid använder samma system som t.ex. UC. Med det sagt är det aldrig en bra idé att låna pengar om du inte har en betalningsförmåga. Se endast detta som en lösning om du har en stabil ekonomi men att betalningsanmärkningarna i din historia nu sätter stopp.

Givetvis uppmanar vi ingen att ta lån utan att ha en möjlighet att betala tillbaka det.

lån med safenode infographic

Alla lån med Safenode

På denna sida har vi på Pynta.se sammanställt alla lån med Safenode. De ligger i en oberoende lista så att du enkelt kan få en bra överblick. I jämförelserna kommer vi att uppge aspekter som kundomdömen, kreditnivåer och potentiell ränta. Är det en högkostnadskredit kommer vi även att förtydliga detta.

Beroende på vilket kreditupplysningsföretag man används kommer de även att filtreras i fallande ordning. T.ex. kommer alla lån med Safenode att vara högst upp men där även fallande lån med Creditsafe och lån med Bisnode.

Vanliga frågor

Vilka långivare använder Safenode?

Det finns flera kredit- och lånegivare som använder Safenode. Exempel på sådana är Fixza, Wästgöta Finans, Tando och Lumify.

Vilka beviljad flest lån med Safenode?

Besök vår sida och kolla i listan över med de som använder Safenode, och har störst chans att bevilja dig.

Påverkas min kreditscore av Safenode?

Nej! Safenode är ett separat upplysningsföretag och man delar inte information mellan de olika.

Om Safenode AB

Safenode AB är ett kreditbolag som kontrollerar företag och privatpersoners kreditvärdighet (konkurrent till UC). Företaget startades 2002 och arbetar idag med de allra största kreditgivarna.

Kontaktinformation

Adress: Safenode AB, BOX 123, 512 35 Stockholm
E-post: [email protected]
Telefonnummer: 08 – 545 46 650