Lån med Safenode

Lån med Safenode är ett lån där förfrågan och prövningen inte går via Upplysningscentralen. Safenode är med andra ett ord ett alternativ till annars mer traditionella upplysningar. Att ansöka om ett lån via Safenode är enkelt och är ofta klart på ett par minuter. På denna sida har vi sammanställt alla långivare som använder metoden.

Lista alla lån med Safenode

Vad är Safenode?

Safenode är en uppstickare på den svenska kreditupplysningsmarknaden. Deras lösningar anses vara mer innovativa och flexibla än konkurrenterna. Företaget är registrerat i Stockholm under Safenode AB. En kreditupplysning från Safenode används ofta för att godkänna krediter, göra bakgrundskontroller och skapa andra underlag inom finansmarknaden.

För privatpersoner som önskar att ta ett snabblån eller privatlån är sannolikheten relativt stor att Safenode kontrollerar betalningsförmågan. Kreditgivare i sin tur använder detta som underlag och kan ge lån med Safenode.

Låna pengar med Safenode trots betalningsanmärkningar

Om du tidigare i ditt liv har fått betalningsanmärkningar kan det gå bra att låna pengar med Safenode trots detta. Anledningen är att det separata kreditupplysningsbolaget gör sin egen bedömning och inte alltid använder samma system som t.ex. UC. Med det sagt är det aldrig en bra idé att låna pengar om du inte har en betalningsförmåga. Se endast detta som en lösning om du har en stabil ekonomi men att betalningsanmärkningarna i din historia nu sätter stopp.

Givetvis uppmanar vi ingen att ta lån utan att ha en möjlighet att betala tillbaka det.

Alla lån med Safenode

På denna sida har vi på Pynta.se sammanställt alla lån med Safenode. De ligger i en oberoende lista så att du enkelt kan få en bra överblick. I jämförelserna kommer vi att uppge aspekter som kundomdömen, kreditnivåer och potentiell ränta. Är det en högkostnadskredit kommer vi även att förtydliga detta.

Beroende på vilket kreditupplysningsföretag man används kommer de även att filtreras i fallande ordning. T.ex. kommer alla lån med Safenode att vara högst upp men där även fallande lån med Creditsafe och lån med Bisnode.

Vanliga frågor

Vilka långivare använder Safenode?

Det finns flera kredit- och lånegivare som använder Safenode. Exempel på sådana är Fixza, Wästgöta Finans och Tando.

Vilka beviljad flest lån med Safenode?

Besök vår sida och kolla i listan över med de som använder Safenode, och har störst chans att bevilja dig.

Påverkas min kreditscore av Safenode?

Nej! Safenode är ett separat upplysningsföretag och man delar inte information mellan de olika.