Pynta » Nyheter » Europeisk lånegaranti nu hos Lendo

Europeisk lånegaranti nu hos Lendo

  • av

På grund av den rådande pandemin har den Europeiska Investeringsfonden påverkat företagsamheten i EU till det positiva genom att endast kräva 20% av borgen. Det har tidigare krävts 100% – vilket är en enorm lättnade för de företag som behöver nytt kapital eller göra investeringar.

Tillgängligt hos Lendo

Denna typ av lån ingår nu även i Lendos jämförelse och som låneförmedlare tillåts de nu förmedla denna typ av företagslån till svenska företagare. Om du är företagare i Sverige är detta en möjlighet som och du bör se över vilka möjligheter det finns.

I jämförelsen hos Lendo kommer det tydligt framgå om du uppfyller dessa krav. Om så kommer denna typ av EU-lån att dyka upp, annars dyker vanliga lån upp som tillgängliga. Av de besökare som använt tjänsten verkar Lendo generellt ha väldigt positiva omdömen.

Lättare lån ökar investeringarna

Denna typ av lättade krav och regler kring lån har en positiv makroekonomisk effekt. Syftet är att öka investeringarna ute i landet och hela EU. Ökade investeringar innebär i sin tur fler arbetstillfällen samt ökade chanser till utveckling och ny jobb i framtiden.

Europeiska Investeringsfonden (EI) har detta som huvudsakligt syfte och är med och främjar ekonomin till det bättre i hela Europa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *